18. apr. 2011

Colin Jordan-Mi nismo desničarji


Beli nacionalisti se pogosto soočamo z zablodo, da smo-čeprav malce bolj drastične in ekstremne oblike- neke vrste desničarji. Glede na to se od nas pričakuje, da se v situacijah, v katerih se ostali desničarji le razburjajo in vsajajo nad trenutnim stanjem, ali pa izražajo svoj protest v bolj zmernem tonu, mi, beli nacionalisti, obnašamo bolj predrzno v služenju naši stvari.

Resnica pa je ,da mi nismo del nikakršnega desničarskega gibanja, nič bolj kot smo del levice.

Medtem, ko tako imenovani desnica in levica nista nič drugega kot le dve strani istega kovanca, je beli nacionalizem čisto drugačen kovanec. Je revolucionaren in edinstven.

Desnica pa je, po drugi strani, obupno reakcionarna. Njeno delovanje je pogojeno z levičarskimi iniciativami. Da bi sprožili dejavnosti teh kratkovidnih kreatur, morajo rdečkarji le razglasiti svojo podporo nasprotni stvari. Če bi jih želeli pripraviti do tega, da skočijo s pečine, bi morali le vpiti »ne skačite!«- in reakcionarji bi se takoj pognali s pečine v brezno.

Ne glede na to, ali gre za notranje, ali pa za zunanje zadeve, je reakcija vedno ista;

»Onesnaženje je dobro, saj mu Socialistična delavska stranka ( Socialist Workers Party) nasprotuje.«

» Varnost delovnih mest je slaba, saj le-to podpira Socialistična stranka laburistov ( Socialist Labour Party).«

» Angleški levičarski časopis Morning Star obsoja politiko Združenih držav v Iraku, torej je Sadam Husein komunist.«

» Korporativni kapitalizem in »plastična« družba sta nekaj najboljšega v tem tisočletju, zato, ker so rdečkarji proti svobodnem podjetništvu.«

Na isti zmeden način pa se gleda tudi na vsa druga vprašaja, od energije, javnega zdravstva in uporabe zemljišč, pa do bivše Sovjetske zveze, Kitajske in Bližnjega vzhoda.

Tako v bistvu »desničarstvo« niti ne predstavlja neke skladne filozofije, temveč je bolj vzorec pavilionskega* obnašanja, ki ga povzroča samovoljna neutemeljenost, ki jo oskrbuje levica.

Mi, rasni nacionalisti in nacional revolucionarji, pa se ne bomo šli takšnih igric.

Ne ravnamo se v skladu s tem, kar levica počne, ali pa ne počne. Prav tako pa se ne ravnamo niti v skladu s tem, kar počne, ali pa ne počne desnica.  Temveč se ravnamo po kristalno jasnem svetovnem nazoru, ki je zgrajen na nespremenljivih zakonih narave. In v skladu s tem, priznavamo na prvem mestu pomembnost krvi, rase, socialne pravičnosti, in pa nujnost ohranitve le teh za vsako ceno.

To je temelj belega nacionalizma. Vsa odločanja o dobrem ali slabem, o pravilnem ali napačnem, se morajo odločiti na podlagi te, in samo te točke. Ne pa na podlagi akcij in predlogov levice ali desnice.

Govoričenje prepuščamo drugim. Spreobračanje nazadnjaške desnice ali jalove levice ni naša naloga. Naša naloga je izgradnja nove ureditve, to pa bomo dosegli z osvajanjem src in misli tistih, ki so odtujeni od teh dveh frakcij, ki predstavljata le dekadenco in stari umirajoči red.

*Ivan Petrović Pavlov je bil ruski psiholog, ki je delal poskuse s psi in ugotovil,da imajo na določene dražljaje ustrezno oz. adekvatno reakcijo.