15. apr. 2011

David Lane-Kdo je bel?

Tisti, ki že leta ali pa desetletja spremljate ali, aktivno sodelujete v gibanju, ki se bori za ohranitev bele rase, veste, da se je dogajalo, da so različni provokatorji napadali rasno čistost priznanih vodji, da bi s tem postavljali pod vprašaj tudi njihove motive. Po mojem mnenju se razlog, da je to delovalo v prid našim sovražnikom, delno nahaja v nazoru, ki se je razvil iz tuje religije. Osnovna doktrina judeokrščanstva in tisti del, zaradi katerega je le-to pogubno privlačno, je ta, da lahko manjvredni ljudje pridobijo večvreden položaj brez ustreznega truda. Judeokristjan z inteligenčnim kvocientom 90 in bedno življenjsko zgodovino se da lahko krstiti; ponovi nekaj obrednih besed in že si je prisvojil »božji status«, ter tako postane bolj vreden od nekoga z veliko boljšim karakterjem, ki je milijonkrat bolj inteligenten od njega. No in »sindrom modrih oči« je tipičen za takšno mentaliteto. Jaz lahko to rečem premišljeno, saj sem sam nordijski tip; visok, z modrimi očmi in blond lasmi. Kljub temu pa lahko le ugibam o čistosti mojih prednikov. Moj pravi oče je mojo mati prodajal za denar in pijačo, tako prijateljem, kot tudi tujcem. Vem pa to; Izgledam kot belec, borim se za belo raso, priznavam njene dosežke, hočem ohraniti svojo vrsto, ob misli, da lahko lepota bele arijske ženske izgine iz obličja zemlje enkrat za vselej se zgrozim in čutim trpljenje vsakega belega otroka, ki preživlja torturo ameriške multirasne nočne more. Lepoto vidim v keltski princesi z rjavimi ali rdečimi lasmi in zelenimi očmi, kot tudi v postavni nordijski boginja z modrimi očmi in zlatimi lasmi ali pa v irskem dekletu pegastega obraza. Junaštvo vidim v Robertu Jay Mathewsu in v Richardu Scutariu s črnimi lasmi in zelenimi ali rjavimi očmi, kot tudi v Franku Desilvi, svetlopoltem soborcu s francosko-portugalskim imenom, ter lahko dodam, da so oni veliko bolj plemeniti od devetindevetdeset odstotkov  teh, ki ustrezajo »nordijskem idealu«.

Vsem, ki se hvalijo s svojo »čistostjo« bi rad povedal tole; imate dva starša, dva dedka in dve babici, štiri pradedke in štiri prababice in tako dalje. Če gremo nazaj za petsto ali več let, imate že milijon prednikov. Nekaj generacij v preteklost, in vaš prednik je lahko vsakdo, ki je kdaj hodil po evropskih tleh, kar pa vključuje tudi Hune, Mongole in Mavre. Torej, če gledamo desettisočletja nazaj ni noben sto odstotni Arijec. Vendar pa ne glede na to še vedno obstajamo, kot prepoznavna in edinstvena biološka entiteta. Kulture in civilizacije, ki smo jih ustvarili so brez primere. Lepota naših žensk, ne glede na to, ali gre za blondinke, rjavolaske ali pa rdečelaske z zelenimi, modrimi ali rjavimi očmi, pa predstavlja poželenje vseh moških in zavidanje vseh žensk. Zato se ne smemo razburjati zaradi nekih govoric ali špekulacij o tem, ali je nekdo ena šestnajstina Indijanca, ali pa, če ima nekaj italijanske, španske ali portugalske krvi. O tem, če je celoten preostali genski bazen belcev petindevetdeset ali pa sedemindevetdeset arijsko čist, ne bomo razglabljali.

 Razume se, da bi bilo tragično, če bi različni tipi naše rase izgubili svoje prepoznavne in edinstvene lastnosti in lepoto. Upajmo, da bomo, ko bomo zagotovili obstoj naši rasi in prihodnost VSEM belim otrokom, šli tudi korak v to smer ohranjanja te raznolikosti. Vendar pa moramo zaenkrat sprejeti okoliščine in dejstva. Skupaj bomo delali za našo sveto stvar, ter ne bomo trpeli provokatorjev, delitev in nesoglasij. Če nekdo zgleda kot belec, se obnaša kot belec in se bori kot belec, potem to pomeni, da je belec, če njegova dejanja ne dokažejo nasprotno. Po drugi strani pa tisti, ki nam nasprotujejo, nas kritizirajo in ovirajo, ter ne podpirajo naše borbe, nikakor niso naši prijatelji, ne glede na njihovo poreklo ali izgled.