15. apr. 2011

David Lane-Moralna avtoriteta

Dokler bodo mediji, v vseh svojih aspektih, sposobni ohranjati lažno sliko moralne avtoritete političnih in religijskih institucij, ki sodelujejo v umoru bele rase, bo naša rasa še naprej nepremišljeno drvela v izumrtje. Amerika je vedno bila, in je še danes, instrument, ki so ga oblikovali samooklicani svetovni vladarji, s katerim bodo dosegli coup de grace, poslednji smrtni udarec naši rasi. Zato sem sledečo kratko deklaracijo sestavil z namenom, da popolnoma razkrinkam lažno iluzijo moralne avtoritete naših krvnikov . To pismo je prošnja, da sledečo deklaracijo širite kolikor je mogoče, saj naša rasa že pada v prepad. Prosim vas, da to deklaracijo pošiljate vašim prijateljem in različnim publikacijam, ter jo širite povsod po spletu. Če jo želite uporabljati znotraj okvirjev vašega pisanja, jo prosim uporabite v celoti, takšno kot je, saj je spisana tako, da bo sprožila največji možen čustveni in vsebinski učinek in odziv.




Deklaracija


V vojnah, okupacijah in revolucijah v katerih je Amerika sodelovala, ali pa jih je sprožila in financirala, od juga (nanaša se na ameriško državljansko vojno) do Kube, Mehike, Paname, Italije, Nemčije (kjer je bila dvakrat), Japonske, Koreje, Vietnama, Iraka, Libije, Bosne in Srbije - lahko bi še našteval i- znaša število mrtvih in pohabljenih najmanj dvesto milijonov, od tega pa je polovica žrtev belcev.

Odločen, da meša in uničuje integriteto ras, narodov in kultur, predvsem pa, da zmeša, preplavi, integrira, križa, z vojnami zreducira in na koncu iztrebi belo raso, je rdeče-belo-moder stroj za množično pobijanje bil in tudi ostal motor holokavsta, genocida in smrti, brez primere v človeški zgodovini. Tirani, kot vedno, bremenijo poražene borce za svobodo z lažnimi obtožbami, da so se posluževali teh istih taktik holokavsta, ki se jih poslužujejo oni sami, ter si s pomočjo teh laži prisvajajo moralno avtoriteto. Vendar pa tisti opazovalci, ki posedujejo osebno integriteto in neokrnjeno sposobnost zdravega razuma, vidijo celotno sliko, ali dvesto milijonov žrtev genocida, in razumejo, da postane propaganda zmagovalcev zgodovina poražencev. Amerika nam odreka bele narode, belske šole, belske organizacije in vse kar je nujno potrebno za rasno preživetje. Poleg tega nenehno promovira medrasne spolne odnose za, kmalu poslednjo, generacijo belih žensk. Gre za zlonameren, zavesten genocid. Resnična moralna avtoriteta pripada tistim, ki se upirajo genocidu, v skladu s prvim in najvišjim zakonom narave, ki pa je ohranitev lastne vrste.